Έχασε έδαφος η Κ20

Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι στις υποδομές της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ20 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στα Σπάτα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λιγκ. Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής και οι νεαροί Ενωσίτες δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 16 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 20.

Ότι καλό συνέβη στο παιχνίδι, το είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ πολύ γρήγορα. Στο 66’ με σουτ του Κοντογιάννη έξω από την περιοχή και στο 69’ με σουτ του Βακράκου. Η ΑΕΚ μείωσε στο 78’ με τον Κυριαζή, αλλά περιορίστηκε μόνο σε αυτό.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Γαλανόπουλος, Λίτσι (27’ Βιδάλης), Βλαχομήτρος, Κυριαζής, Τζάθας (46′ Αντωνίου), Τσέλιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης, Γιαννιώτης (63’ Μυτιλήνης), Βακράκος (80’ Μαλής), Βασιλούδης, Μωραΐτης (87’ Γκασούκας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X