Έτοιμος για... μαγικά!

Έτοιμος για... μαγικά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς να κρυφτεί η ποιότητα; Δεν γίνεται… Ο Ντι Τζέι Κούπερ έχει μπει εδώ και μια εβδομάδα στην καθημερινότητα της ΑΕΚ και άπαντες είναι ενθουσιασμένοι με την εικόνα που βγάζει στις προπονήσεις.

Ήταν γνωστή η ικανότητά του στις ασίστ, άλλωστε και απέναντι στην ΑΕΚ έχει κάνει φέτος δύο έξοχα παιχνίδια, όμως είναι διαφορετικό για όλους να γνωρίζουν πως πλέον αυτός ο μικρόσωμος τύπος δεν είναι αντίπαλος, αλλά συμπαίκτης!

Προπονητικό τιμ και συμπαίκτες έχουν ξετρελαθεί με τον DJ. Στην προπόνηση της Παρασκευής μοίραζε τις ασίστ με το… κιλό και υπάρξει αισιοδοξία πως ακόμη και από σήμερα θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας, παρότι δεν έχει αγωνιστικό χρόνο μαζί της.

Να τονίσουμε πως ο Κούπερ ήρθε στην ΑΕΚ με μέσο όρο 17,2 πόντων και 10,2 ασίστ ανά αγώνα, επιδόσεις υπερδιπλάσιες απ’ αυτές του Κρις Γουόρεν (7,2 – 3,9 αντίστοιχα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X