"Όλοι μαζί για έναν ιερό σκοπό"

Το σποτ της ΑΕΚ για την αλληλεγγύη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάντα μπαίνει ως μπροστάρης για να σταθεί στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Και ο κόσμος της, πάντα ανταποκρίνεται. Αυτό αναμένεται να γίνει και στην αυριανή δράση που διοργανώνει η ΑΕΚ σε συνεργασία με “Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων”, πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό. Το σύνθημα είναι “όλοι μαζί για έναν ιερό σκοπό, ας δώσουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα”. Ενώ η φιλοσοφία της δράσης είναι πως “ότι σου περισσεύει, κάποιος άλλος το χρειάζεται”. Και πλέον αυτό που απομένει, είναι η μαζική συμμετοχή, καθώς πραγματικά είναι πολλοί εκείνοι που την ανάγκη της στήριξης.

Αναλυτικά οι τρόποι που μπορεί ο κόσμος να συμμετάσχει σ’ αυτή την αυριανή δράση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστή στην παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς που έχει δημιουργήσει, καλεί τους φιλάθλους της να μετάσχουν μαζικά στην αυριανή δράση, που διοργανώνει με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που αδυνατούν δυστυχώς να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες.

Δύο ώρες (13.00) πριν από τη σέντρα του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 15.00 στο ΟΑΚΑ και με τη συμμετοχή των παλαίμαχων της ομάδας μας θα αρχίσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε δύο φορτηγά, που θα βρίσκονται στον προέλεγχο Δ της Θύρας 12 και στον προέλεγχο της Θύρας VIP.

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση των συνεχώς διογκούμενων αναγκών των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης και θα επαναληφθεί και στο επόμενο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με την Καλλονή.

«Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» είναι το σύνθημα του ΚΥΑΔΑ και η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει, όπως μπορεί, φέρνοντας μαζί του στο γήπεδο τα εξής είδη:
-Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές, μαρμελάδες, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, μπισκότα, σοκολάτες, κονσέρβες)
-Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια)
-Είδη γενικού καθαρισμού για το σπίτι
-Ρούχα, παπούτσια
-Παιχνίδια, τετράδια, στυλό, σχολικές τσάντες (για τα παιδιά)
-Φάρμακα

Ήδη η ΑΕΚ και το ΚΥΑΔΑ έχουν τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ:
* Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ προσφέρει ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη, γάλα
* Η ORIFLAME προσφέρει 2.000 αφρόλουτρα
* Γονέας από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» προσφέρει τρόφιμα αξίας 2000 ευρώ.
*Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια NOVASPORTS”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X