Τούτσης: "Είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ"

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τούτσης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΟΧΕ πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Τσάλεντζ Καπ, εκφράζοντας την άποψή του για το σημερινό παιχνίδι:

«Στο πρώτο ματς κερδίσαμε και πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα. Το ότι μας κέρδισε 12 ματς στην σειρά το δείχνει αυτό. Μας έχει κάνει πολλές φορές ζημιά στην Βέροια. Πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε, που είναι και ο στόχος μας, διότι αν μπούμε σε άλλη λογική με διαφορές μπορεί να μας οδηγήσει αλλού. Αγωνιστικά, είχαμε κάποια προβληματάκια όλη την εβδομάδα αλλά σε συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές προσπαθήσαμε να τα λύσουμε. Θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά θα είναι στην διάθεσή μας. Περιμένω ένα κλειστό ματς, γιατί το πρώτο ήταν ανοιχτό με κακές άμυνες και μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα έρθει προετοιμασμένη στο αμυντικό κομμάτι και εμείς όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε αυτή την κατάσταση. Αυτή την χρονική περίοδο είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς και με μια καλή προσπάθεια και συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Έτοιμος για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ είναι ο Φίλιππος σύμφωνα με τον Σάββα Καρυπίδη:

«Η νίκη μας με δυο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας αλλά και στην τακτική και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Όπως στο πρώτο ματς έτσι και το Σάββατο, ευελπιστώ να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, να γίνει διαφήμιση του χάντμπολ και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

“Πρέπει να υπερασπιστούμε την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού ” τόνισε ο ίντερ του Φιλίππου, Γρηγόρης Σανίκης:

«Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Η ΑΕΚ θα έρθει πιο έτοιμη από ότι ήταν στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο και πιο πονηρό, αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι, το δεύτερο παιχνίδι από αυτό της Αθήνας. Έχουμε μια διαφορά γκολ που δεν λέει πολλά πράγματα και πρέπει να την υπερασπιστούμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι, θα παίξουμε χωρίς ελλείψεις και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση που την θέλουμε όλοι τόσο πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X