Στα άκρα ΑΕΚ και Ανοσίκε

Στα άκρα ΑΕΚ και Ανοσίκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Όου Ντι Ανοσίκε αναμένεται να μην είναι τόσο… βελούδινο όσο θα ήθελαν άπαντες, καθώς αναμένεται να δοθεί συνέχεια, μακριά από τα γραφεία συζητήσεων των δύο πλευρών.

Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη ενόχληση με την στάση που έχει κρατήσει η πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το… σχοινί μέχρι τέλους. Έτσι, αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες.

Οι δύο πλευρές θα τα πουν ξανά, μέσα στις δικαστικές οδούς. Στόχος της Ένωσης είναι να ακυρωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα. Από την άλλη πλευρά, ο αθλητικός σέντερ θέλει να εισπράξει όλο το συμβόλαιο που έχει λαμβάνειν και δεν φαίνεται διατεθειμένος να χαρίσει ούτε ένα ευρώ προς την ομάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο όσον αφορά το θέμα, όμως είναι δεδομένο πως ο πρώην παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα είναι… ξένο σώμα από την ΑΕΚ.

πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X