«Οχυρώνει» τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

«Οχυρώνει» τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να κάνει μεγάλες αλλαγές στις θύρες 13 και 14 ο Παναθηναϊκός, καθώς, μετά και τα τελευταία έκτροπα στο ντέρμπι που δε ξεκίνησε ποτέ, η διοίκηση θέλει να σταματήσει μία για πάντα αυτά τα «σκηνικά». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «LiveSport», η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε «οχυρωματικά» έργα, που δε θα επιτρέπουν, για παράδειγμα, την ρίψη φωτοβολίδων, ακόμα κι αν κάποιον ανόητος επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Επίσης, αναμένεται να γίνουν έργα για να μην μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο οπαδοί, που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν το… περιβόητο πορτάκι.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή να αποτελέσει «πειστήριο» των προθέσεων της διοίκησης προς τον Κοντονή, προκειμένου να καταλάβει η πολιτεία πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταπολεμήσει την βία. Για να γίνουν αυτά, βέβαια, θα υπάρξουν μεγάλες θυσίες, αφού θα χρειαστεί να καταργηθούν οι κάτω σειρές, κάτι που θα μειώσει κατά 500 τουλάχιστον θέσεις την χωρητικότητα του γηπέδου. Τέλος, σκέψεις υπάρχουν και για την κατασκευή «κλουβιού» το οποίο θα τοποθετείται σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και ντέρμπι, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X