Για σκάνδαλο Σιμιτζόγλου λένε στον Ολυμπιακό

Για σκάνδαλο Σιμιτζόγλου λένε στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαρροές περί «σκανδάλου Σιμιτζόγλου» προκύπτουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο με αφορμή τα άρθρα με βάση τα οποία ασκήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η δίωξη για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου και επεισόδια στις κερκίδες, για τα οποία προβλέπονται χρηματικά πρόστιμα και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1-2 αγωνιστικές. Ωστόσο, από την δίωξη αυτή απουσιάζουν τα εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, για τα οποία προβλέπεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Από την πλευρά των Πειραιωτών τονίζεται ανεπισήμως ότι η συγκεκριμένη δίωξη επί της ουσίας αγνοεί όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, όπως επίσης τις εκθέσεις του παρατηρητή, της Αστυνομίας και όσα σημείωσε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X