Επέστρεψε η μουρμούρα για Γουόρεν στην ΑΕΚ

Επέστρεψε η μουρμούρα για Γουόρεν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γαλατασαράι, για το Eurocup, με αρκετούς παίκτες της να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, με τον Κρις Γουόρεν να είναι ένας εξ αυτών.

Την στιγμή που είχε καταφέρει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες εβδομάδες, το κλίμα δείχνει να αλλάζει ξανά για τον Κρις Ουόρεν. Ο Αμερικανός βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι, δίχως να βοηθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Η απόδοσή του αυτή, αλλά και η γενικότερη εικόνα των τελευταίων αγώνων, στους οποίους κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έχουν επαναφέρει τον προβληματισμό στις τάξεις της Ένωσης.

Το παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται -και είναι- κρίσιμο τόσο για την Ένωση, όσο και για το μέλλον του παίκτη. Ο βραχύσωμος γκαρντ απέδειξε πως όταν παίζει υπό πίεση αποδίδει αυτά που θέλει ο προπονητής του και αυτό περιμένουν άπαντες να δουν από εκείνον. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κατά πόσο θα ταιριάξει με τον Ντι Τζέι Κούπερ εντός παρκέ.

Μιλάμε, άλλωστε, για δύο παίκτες αρκετά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι τους…

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X