«Ο Ολυμπιακός θέλει το ματς στα χαρτιά»

Παναθηναϊκός κατά Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά…», έλεγαν από τον Παναθηναϊκό για την ένσταση που έκαναν.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κατέθεσε νωρίτερα ένσταση με την οποία ζητά την ακύρωση του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς, με στόχο να οριστεί σε άλλη ημερομηνία το ντέρμπι και να μην «χαθεί» για το τριφύλλι. Να γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός των επόμενων 15 ημερών όπως ορίζει και ο κανονισμός.

Στηριζόμενοι σε αυτό, οι πράσινοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ολυμπιακού και της «λυσσαλέας συμπεριφοράς των παραγόντων του για να πάρουν το ματς στα χαρτιά»!

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό ανέφεραν: «Το θέμα της ένστασης έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχτηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθηκαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε…».

Πηγή: sportfm

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X