«Είχαμε μεγάλη κούραση και ένταση και χάσαμε»

«Είχαμε μεγάλη κούραση και ένταση και χάσαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αριστέα Τοντάι ήταν από τις αθλήτριες που ξεχώρισε για την ΑΕΚ στον αγώνα απέναντι στον Πανναξιακό. Η 16χρονη αθλήτρια μίλησε στη σελίδα του γυναικείο τμήματος βόλεϊ στο Facebook για το παιχνίδι αυτό αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μινχάνκα.

Αριστέα τι κρατάς από τον αγώνα με τον Πανναξιακό
-Από το παιχνίδι κρατάω πως αν και υπάρχουν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η ομάδα δεν το έβαλε κάτω και έδωσε το 100%. Υπήρχαν στιγμές που πιεστήκαμε πολύ παρόλα αυτά καμία μας δεν παράτησε το παιχνίδι.

-Πως οδηγήθηκε η ομάδα σε ένα ακόμη παιχνίδι στο τάι μπρέικ;
Πιστεύω πως ο σημαντικότερος παράγοντας που για μια ακόμη φορά οδηγηθήκαμε σε τάι μπρέικ είναι οι μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Παρόλα αυτά και η κούραση έπαιξε τον ρόλο της καθώς υπήρξαν στιγμές που δείξαμε πως θα μπορούσαμε όχι μόνο να έχουμε πάρει το παιχνίδι αλλά και να κερδίσουμε πιο εύκολα από το 3-2.

-Δείχνεις ότι είσαι έτοιμη στα βαθιά, αισθάνεσαι και εσύ το ίδιο;
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το πόσο έτοιμη είμαι στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σίγουρα νιώθω έτοιμη να δώσω το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι συμπαίκτριες μου είναι δίπλα μου σε αγώνες και προπονήσεις, με εμψυχώνουν και με καθοδηγούν. Αυτό συνέβη και στον χθεσινό αγώνα και θελω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους

-Που κρίθηκε το τάι μπρέικ;
Στο τάι μπρέικ όπου υπήρχε πολύ κούραση και ένταση, ενώ είχαμε το προβάδισμα δεν το εκμεταλλευτήκαμε, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και κάνοντας κάποια σημαντικά λάθη.

-Ακολουθεί ο αγώνας με την Μινχάνκα, πιστεύετε στην πρόκριση;
Η Μινχάνκα είναι μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από αξιόλογες αθλήτριες όμως θεωρώ πως αν η ομάδα μας παίξει όπως πρέπει και σε ένα γεμάτο γήπεδο τότε μπορεί να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X