Και τώρα η οικοδομική άδεια

Στις 19 Οκτωβρίου η συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας σε ότι αφορά στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ ήταν το αίτημα για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, το οποίο έγινε αποδεκτό στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι μέρες πέρασαν και πλέον ο δρόμος είναι ακόμα πιο ανοιχτός για να γίνει πράξη το όνειρο των φίλων της Ένωσης. Αυτό που υποστηρίζεται πλέον “ανοιχτά” από την “Δικέφαλος 1924” είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του Δημοσίου έχουν εισηγηθεί θετικά υπέρ του έργου και χωρίς την παραμικρή ένσταση, πλην φυσικά αυτή του δήμου της περιοχής που δε σταματά να βάζει …τρικλοποδιές.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε καμία άλλη υπηρεσία που να γνωμοδότησε αρνητικά αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη ηθική και ουσιαστική νίκη της ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι της οποίας πιστεύουν ότι, παρά την καθυστέρηση, η υπόθεση παίρνει πλέον τον δρόμο της. Η επόμενη πράξη του έργου θα παιχτεί το πρωί της Τρίτης (24/11) στο Υπουργίο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εκεί αναμένεται να παρευρεθούν οι αρμόδιοι μηχανικοί της “Dimand” (η εταιρία που εκπόνησε τη μελέτη) οι οποίοι νωρίτερα θα ενημερωθούν σχετικά από τις επιτροπές που συστάθηκαν προσφάτως (μετά τις δύο συναντήσεις που έγιναν σε Περιφέρειας και Υπουργείο) για όλες τις κινήσεις που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η παρουσία τους στο Υπουργείο έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης (αυριο κλείνει τυπικά ο φάκελος), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των αρμοδίων της διεύθυνσης περιβάλλοντος, μια και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διατύπωση της μελέτης και την έκδοση της οικοδομικής άδειας, η οποία πάντως δεν αναμένονεται νωρίτερα από τον Μάρτιο του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X