Διαγωνισμός για τις court seats στο ΑΕΚ-Αρης

Διαγωνισμός για τις court seats στο ΑΕΚ-Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαγωνισμό για δύο θέσεις στους καναπέδες της ΑΕΚ που βρίσκονται μια… ανάσα από το παρκέ του ΟΑΚΑ ενόψει του αγώνα με τον Αρη, πραγματοποιεί η ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή. Στο πλαίσιο αυτό η νέα καινοτομία με την προσθήκη των “baseline court seats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Άρη, το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα 17:00.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baseline court seat”, προκειμένου τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο).

Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση.  Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (Δευτέρα 23/11/2015) και λήγει την Παρασκευή (27/11/2015, στις 12:00). H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την 27/11/2015 στις 13:00.

Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X