Η νίκη αυτοπεποίθησης και το πρόγραμμα

Η νίκη αυτοπεποίθησης και το πρόγραμμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα ικανοποίησης υπάρχουν στην ΑΕΚ μετά την επιστροφή στις νίκες μέσω του αγώνα με τον Πανθρακικό. Αν και κανείς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, άπαντες έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι από τους βαθμούς της νίκης. «Επιτέλους, να πάρουμε και εμείς ένα παιχνίδι δίχως να παίξουμε καλά», έλεγαν χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια της Κομοτηνής. Και είναι αλήθεια, πως η ΑΕΚ χρειαζόταν μια νίκη αυτοπεποίθησης για να σταθεί στα πόδια της.
Ο Γκουστάβο Πογιέτ ξέρει καλά, πως αυτή η νίκη και η ηρεμία που προσφέρει, δίνει χρόνο για να ξεπεραστούν προβλήματα και αγωνιστικά ζητήματα. Ακόμα θεωρεί πως είναι νωρίς για να αντιληφθούν και να εμφανίσουν οι παίκτες στο γήπεδο τη δική του φιλοσοφία. Αλλά στο βαρύ κλίμα από την ήττα με την Τρίπολη, θα ήταν ακόμα πιο βαρύ αν η ΑΕΚ δεν νικούσε στην Κομοτηνή και δεν έπαιρνε αυτήν την ανάσα.
Στην ΑΕΚ προσμετρούν θετικά, πως το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βατό στη συνέχεια. Τα τρία συνεχόμενα ματς στο ΟΑΚΑ (με Παναιτωλικό και Καλλονή για το πρωτάθλημα και Πανελευσινιακό για το κύπελλο), η ΑΕΚ θα μπορέσει να συνδυάσει νίκες και καλές εμφανίσεις. Και σταδιακά, να χτίσει ένα σερί με επιτυχίες που θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και θα τη φέρουν ξανά σε θετικό πρόσημο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X