"Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο" (VIDEO)

Τώρα και με τις ασίστ του Κούπερ, ποιος σε πιάνει Λουκά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε το περασμένο καλοκαίρι μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μετά τους Άριαν Κόμαζετς, Δημήτρη Παπανικολάου και Ανδρέα Γλυνιαδάκη με παρουσία και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό φόρεσε και την φανέλα της ΑΕΚ, της οποίας ηγείται στη Basket League. Ο “Λου” μίλησε στο κάναλι του ΕΣΑΚΕ στο youtube.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί δουλεύουμε αρκετά και όπως πρέπει. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΑΕΚ και η ομάδα χτίζει κάτι καινούργιο. Για να χτιστεί κάτι μεγάλο σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος… Άλλοι το θεωρούν ωραίο, άλλοι κακό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια εμπειρία. Η ΑΕΚ δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, αλλά προσπαθεί να επανέλθει και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X