Μπακαούκας: "Κάναμε πολλά λάθη"

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας ήταν και σήμερα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Ο αρχηγός με δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ωστόσο την ανωτερότητα του Φίλιππου, τονίζοντας πως φέτος η ΑΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα που «χτίζεται» από το μηδέν: «Κάναμε πολλά λάθη. Κέρδισε δίκαια ο Φίλιππος. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε με νέα παιδιά από το μηδέν. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει χτιστεί από το μηδέν. Όταν αλλάζεις 10-15 παίκτες είναι λογικό να χρειάζεσαι χρόνο. Συγχαρητήρια στο Φίλιππος και συνεχίζουμε».

Από την μεριά του ο Γιώργος Μαστορόγιαννης σχολίασε: «Έγινε ένα ωραίο ματς από δύο καλές ομάδες. Το σκορ έφυγε πολύ είτε γιατί δεν είχαμε καλές άμυνες, είτε γιατί είχαμε και οι δύο καλές επιθέσεις. Η ΑΕΚ πριν 2-3 αγωνιστικές ήρθε στη Βέροια και μας νίκησε εύκολα. Η διαφορά των δύο τερμάτων δεν λέει τίποτα, πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X