Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στην Κομοτηνή

Εικόνες από το Πανθρακικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Αλάιν Μπαρόχα: Ξεκίνησε το ματς με μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μπαϊκαρά. Στην συνέχεια ο αέρας του έπαιξε περίεργα παιχνίδια σε δυο φάσεις, αλλά παρόλο που πήγε να του βγει σε λάθος, κατάφερε τελικά να το διορθώσει.

Άρης Σοϊλέδης: Στο παιχνίδι μπήκε φουριόζος και είχε καλές συνεργασίες στην πλευρά του με τον Μπουονανότε. Στην συνέχεια είχε κάποια ζητήματα στα μετόπισθεν. Γι αυτό και στο δεύτερο ημιχρόνο επικεντρώθηκε περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δεν ανέβαινε από την πλευρά του.

Θέσαρ Άρθο: Ήταν πολύ αγχωμένος και πολυ νευρικός και αυτό ήταν φανερό. Είχε πάντως καλές τοποθετήσεις και τις φάσεις τις… καθάριζε χωρίς περιστροφές. Φυσικά δεν φταίει για το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες κακιές εκτιμήσεις σε φάσεις.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Είχε στο μυαλό του και να μπαίνει σε μονομαχίες και να βγαίνει πάνω στην μπάλα και να κλείνει κενά που προέκυπταν. Δούλεψε πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ήταν από τις πιο μέτριες εμφανίσεις του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στην επιθετική λειτουργία, ενώ είχε πολλά ζητήματα από την πλευρά του στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αντρές Σιμόες: Στο ξεκινημα του παιχνιδιού έπαιξε για πρώτη φορά σε ρόλο μοναδικού κόφτη. Έτρεξε πολύ, πάλεψε πολύ, αλλά κάποια στιγμή έδειξε να δυσκολεύεται. Ισορρόπησε κάπως τα πράγματα στο παιχνίδι του, όταν πήρε βοήθειες από τον Γιόχανσον.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ με εξαιρετική κίνηση. Ενώ από την στιγμή που έγιναν οι αλλαγές στο σύστημα, ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο. Πάρε – βάλε ήταν η σέντρα του στο γκολ του Γιόχανσον ενώ ήταν ο πιο κινητικός και ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να χάνει την φρεσκάδα του.

Πέτρος Μάνταλος: Ως εσωτερικός χαφ είχε μια δυσκολία να βρει πατήματα, δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες όσο άλλες φορές, αλλά είναι ο παίκτης που κερδίζει το πέναλτι.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Ήταν πολύ κεφάτος και με πολλές πρωτοβουλίες στο ματς. Άλλαξε τρεις διαφορετικούς ρόλους μέσα στο ματς. Πιστώνεται το εύστοχο πέναλτι, πιστώνεται και την κάθετη πάσα στον Μάνταλο στην ανατροπή για το πέναλτι. Θα μπορούσε στο τετ α τετ αν δεν έχανε την ισορροπία του, να καθαρίσει το ματς.

Χρήστος Αραβίδης: Για ακόμα μια φορά ήταν πολύ μαχητικός και έκανε πολλές δουλειές στην επίθεση της ΑΕΚ. Άνοιγε χώρους, αλλά ο ίδιος αυτή την φορά δεν είχε συμμετοχή σε τελικές προσπάθειες.

Μιγκέλ Κορδέρο: Μπήκε για να γεμίσει την μεσαία γραμμή και την δουλειά του την έκανε και μάλιστα την έκανε και πολύ καλά. Κράτησε μπάλα και κέρδισε και μονομαχίες.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Μπήκε στο γήπεδο μαζί με την αλλαγή συστήματος και έπαιξε ως τρίτος στόπερ. Έβγαλε και πάλι δυναμισμό και πάθος στο παιχνίδι του.

Ράφικ Τζεμπούρ: Επέστρεψε μεν για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο, αλλά έπαιξε πολύ λίγο. Πρόλαβε πάντως για λίγο να απασχολήσει την αντίπαλη άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X