Συλλαλητήριο στη Λεωφόρο για την εγκληματική οργάνωση

Συλλαλητήριο στη Λεωφόρο για την εγκληματική οργάνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συλλαλητήριο κατά της «εγκληματικής οργάνωσης» θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Nωρίτερα στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού συζητήθηκε (και) το θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης» και στο «τριφύλλι» συμφώνησαν πως: «εμείς θέλουμε να διαλύσουμε την εγκληματική οργάνωση και όχι να αυτοκαταστραφούμε ως ομάδα». Υπό αυτό το πρίσμα θα πραγματοποιηθεί και το συλλαλητήριο με την «πράσινη» ΠΑΕ να είναι αποφασισμένη να εντείνει τις κινήσεις της για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουν εντοπιστεί οι οπαδοί που πέταξαν τις φωτοβολίδες

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες έχουν εντοπιστεί αυτοί που τίναξαν στον «αέρα» το παιχνίδι. Πρόκειται για δύο οπαδούς που βρίσκονταν στη θύρα 13 και είναι αυτοί που πέταξαν τις φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων μία πέτυχε τον Φινμπόγκασον και επί της ουσίας οδήγησε στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα τους επιτραπεί ξανά η είσοδος στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», αλλά αναμένεται να αντιμετωπίσουν και πιο βαριές κυρώσεις.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X