Να ξεπεράσει τον εαυτό της

Με τον Λουκά μπροστάρη, η ΑΕΚ δεν θα χάνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία είναι πραγματικά απίστευτη. Μια ομάδα που αμφισβητήθηκε έντονα από το ξεκίνημα της σεζόν, που δεν έχει πάψει να ταλανίζεται από προβλήματα τραυματισμών, κατακτά τη μία νίκη μετά την άλλη. Ηδη, μετά τη μεγάλη επικράτηση επί της Κράσνι, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στις οκτώ συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και σήμερα στο Ζηρίνειο, η «Βασίλισσα» θέλει να ξεπεράσει τον αυτό της και να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ που μένει στοιχειωμένο εδώ και 14 χρόνια. Από το 2001, όταν η ΑΕΚ είχε φτάσει σε εννιά συνεχόμενες νίκες και έπειτα κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε σήμερα από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τραυματισμός του σούπερ Λουκά στη μύτη, καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Ο Μαυροκεφαλίδης έδειχνε από χθες διάθεση να παίξει με ειδική προστατευτική μάσκα, αλλά είναι προφανές πως υπάρχει ζήτημα. Συν τοις άλλοις, ο Αρμστεντ δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, αλλά όπως έχει αποδείξει ο Σάκοτα, ξέρει να βγάζει λαγούς από το καπέλο.
Η Κηφισιά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 4-2 στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Το εντυπωσιακό είναι πως η Κηφισιά έχει μόνο μια νίκη στο γήπεδο της (στην πρεμιέρα με φινάλε θρίλερ επί του Αρκαδικού), αλλά είναι ιδιαίτερα ισχυρή μακριά από το γήπεδο της. Και αυτή την αδυναμία της θα επιχειρήσει να χτυπήσει η ΑΕΚ, που θα έχει και σήμερα τη συμπαράσταση του κόσμου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X