Χρόνος υπάρχει, παίκτες υπάρχουν...

Οικογενειακή υπόθεση (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση για να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τους στόχους που τις έχουν μείνει, νομίζω ότι είναι κοινώς αποδεκτό. Το θέμα είναι να γίνουν οι σωστές κινήσεις, σε θέσεις που πρέπει και όχι απλώς να πούμε ότι αποκτήθηκαν παίκτες. Το σίγουρο είναι ένα. Χρόνος υπάρχει μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως υπάρχουν και πολλές επιλογές ποιοτικών ποδοσφαιριστών που όντως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Να σας θυμίσω ότι πριν από έναν χρόνο και κάτι, αρκετοί έκραζαν για την απόκτηση του Γιόχανσον και την πρόωρη συμφωνία με τον Σιμόες. “Έλα μωρέ τώρα! Ποιος Γιόχανσον από το πουθενά και ποιος Σιμόες; Στον Πανθρακικό της Πορτογαλίας παίζει. Τρέξαμε να τον “κλείσουμε” μην τον χάσουμε”, έλεγαν, αλλά φέτος οι ίδιοι άνθρωποι τους αποθεώνουν. Ευκαιρίες υπάρχουν τον Ιανουάριο. Πάντα υπήρχαν και τα πάντα είναι θέμα σκάουτινγκ και γνωριμιών. Φυσικά κάθε επιλογή έχει και την τιμή της, αλλά δε σημαίνει πάντα ότι οι παίκτες με ακριβό συμβόλαιο, αποδίδουν ανάλογαμε τις απολαβές τους.

Μαθαίνω ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να μην κάνουν την παραμικρή βιαστική κίνηση, αλλά αντίθετα να εξετάσουν όλες τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους πριν προχωρήσουν. Αυτό είναι πολύ θετικό. Υπάρχουν άλλωστε τόσο πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται σε λίγο καιρό με πραγματικές ευκαιρίες, όσο και άλλα που έχουν ακόμα πολύ δρόμο για το φινάλε τους, στα οποία αγωνίζονται παίκτες που ψάχνονται για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη στην καριέρα τους. Το σημαντικό είναι ότι εκτός από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υπάρχει και ο Γκουστάβο Πογιέτ, με τις δικές του γνωριμίες, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Εννοείται ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα έχουν συγκεκριμένοι παίκτες της ΑΕΚ μέχρι το φινάλε του α’ γύρου. Τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα θα κληθούν οι υπεύθυνοι της ομάδας να κρίνουν το υλικό που υπάρχει και να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X