Μεγάλος ηγέτης αλλά και ισχυρό σύνολο

Πάει για μεγάλο ρεκόρ ο Λουκάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα στην ΑΕΚ ξεχωρίζει και ηγείται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αλλά στο μπάσκετ για να γίνει αποτελεσματική μία ομάδα χρειάζονται 5 παίκτες, ο ένας -με λιγοστές εξαιρέσεις- δεν μπορεί να κάνει τα πάντα.

Το Eurocup εξελίσσεται ιδανικά για την Ένωση, που με την απόδοσή της έχει μετατραπεί από αουτσάιντερ σε φαβορί για πρόκριση. Το 4-2 την κρατά στη 2η θέση αυτή τη στιγμή και θεωρητικά με δύο νίκες ακόμη στα 4 ματς που μένουν, η πρόκριση θα “κλειδώσει”.

Ας πάμε στα στατιστικά του Eurocup και τις κατηγορίες που ξεχωρίζει η ΑΕΚ ως σύνολο. Είναι 2η στα ριμπάουντ (239), 3η στα κερδισμένα φάουλ (143) και 8η στις εύστοχες βολές (79,3%) και τα κλεψίματα (44).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ διαθέτει το 9ο καλύτερο index -δείγμα καλής ατομικής απόδοσης- και την 10η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (489). Πέρα απ’ αυτό η ομάδα του Σάκοτα είναι 11η στα τρίποντα με ευστοχία στο 36,6%.

Σε ατομικό επίπεδο, η κουβέντα πάει αυτόματα στον Μαυροκεφαλίδη. Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 149 πόντους (24,8), μακράν κορυφαίος στο index (32,5), πρώτος σε κερδισμένα φάουλ (7,8) και δεύτερος στα ριμπάουντ (9,7)!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X