Ανεβαίνει ο Χέρστον, ανεβάζει και την ΑΕΚ μαζί

Σταθερά σε ανοδική πορεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον ξεκίνησε την σεζόν «μουδιασμένα». Πολλοί νέοι συμπαίκτες. Νέα δεδομένα στο παρκέ με ένα ψηλό που έπαιρνε πολύ την μπάλα και σκόραρε και ο Αμερικάνος ακόμη ψαχνόταν. Πέρασε ο Οκτώβριος με τον Μαλίκ σε ρηχά νερά δεδομένης της κλάσης.

Ωστόσο, ο Νοέμβριος άρχισε με τον Χέρστον να «ζεσταίνεται». Και στο σερί της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μεγάλο μερίδιο. Έχει την κλάση, την εμπειρία και την ποιότητα να ξέρει πότε θα πάρει προσπάθεια και να κάνει τα λιγότερα δυνατά λάθη με τα λιγότερα δυνατά άστοχα σουτ. Τρανό παράδειγμα χθες. Πήρε την ΑΕΚ στις πλάτες του στο 3ο δεκάλεπτο και την… εκτόξευσε με διαφορά ασφαλείας.

Η νίκη ήρθε τελικά με αγχώδη τρόπο και στην παράταση, αλλά η ΑΕΚ εκτός του Μαυροκεφαλίδη έχει να καυχιέται ότι έχει στις τάξεις της τον Χέρστον που αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και αποτελεί παίκτη επιπέδου Euroleague.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X