Μπουονανότε και Μπαρμπόσα έχουν ...διπλό ρόλο

Μπουονανότε και Μπαρμπόσα έχουν ...διπλό ρόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους Ντιέγκο Μπουονανότε και Έλντερ Μπαρμπόσα σκέφτεται ο Πογιέτ να επιλέξει στην επιθετική τριάδα της ΑΕΚ μαζί με τον Ράφικ Τζεμπούρ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Δύο παίκτες με διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, αλλά με ένα κοινό. Το γεγονός ότι διαθέτουν εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αυτό που ζητούσε ο Ουρουγουανός προπονητής από τους συγκεκριμένους παίκτες ήταν ναι μεν να παίζουν στη γραμμή, αλλά ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού να συγκλίνουν προς τον άξονα, προκειμένου να ανοίγουν χώρους σε Γκάλο και Σοϊλέδη να ανεβαίνουν για να βοηθούν στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Μια οδηγία, η οποία ουσιαστικά ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού τόσο του Μπουονανότε όσο και του Μπαρμπόσα, οι οποίοι αρέσκονται στο να μη μένουν “καρφωμένοι” στα άκρα, αλλά αντίθετα προτιμούν να κάνουν συνεχώς κινήσεις προς τον άξονα, είτε για να σουτάρουν (περισσότερο ο Πορτογάλος), είτε για να παίξουν ένας πρός ένας με αντίπαλο αμυντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X