Ο Στράντζαλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Στράντζαλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ξενοδοχείο «Όλυμπος» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ατρομήτου Βαρβάσαινας, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Γιώργος Στράντζαλης, με την ΑΕΚ DEVELOPMENT NETWORK.

Ο Διευθυντής οργάνωσης κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, αφού πρώτα παρακολούθησε και συμμετείχε στις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Ατρομήτου, παρουσίασε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μαζί με τον κύριο Σίσκο Χρήστο το ενδιαφέρον πρότζεκτ του προγράμματος του, της AEK.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι, ο Γιώργος Στράντζαλης αναλαμβάνει Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τόσο για την ενημέρωση και καθοδήγηση των προπονητών, όσο και για την εξεύρεση και διάκριση των ταλέντων, όχι μόνο για τους παίκτες του δικτύου αλλά και της ευρύτερης περιοχής και των σωματίων της. Σίγουρα αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή τόσο για τον Γ. Στράντζαλη όσο και για την σχολή της Βαρβάσαινας. Η διοργανωτές της εκδήλωσης από την πλευρά τους ευχαριστούν τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους με τις εύστοχες ερωτήσεις τους.

Ο Γιώργος Στράντζαλης από την πλευρά του με ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για την αναγνώριση του ποδοσφαιρικού ταλέντου και αξίας, θα γίνονται ατομικές προπονήσεις σε ενδιαφερόμενους, παίκτες με έτος γέννησης 1997 έως 2000. Είτε ελεύθεροι είτε παίκτες που ανήκουν σε σωματεία (σε συνεννόηση βέβαια) με σκοπό στην ένταξη του στην ΑΕΚ FC ΑΘΗΝΩΝ. Τηλ. επικοινωνίας 6906982080».

Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

8ca33b52cb9ff436f6108e9f3433c9ef_XL atromitos.barbasainas.parousiasi1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X