Περιφέρεια για…φίλημα

Περιφέρεια για…φίλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τώρα, ήταν φανερό πως η ΑΕΚ «σκότωνε» κάθε αντίπαλο με την εξαιρετική ικανότητα στους ψηλούς. Η παρουσία του συγκλονιστικού Λουκά, σε συνδυασμό με τον υπερπολύτιμο Μιλόσεβιτς και τον ποιοτικό Σάκοτα (συν τους Σαρικόπουλο, Ανοσίκε και στα τελευταία ματς τον Μαυροειδή), έκαναν τη φροντ λάιν της «Βασίλισσας» να αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Αλλά με την προσθήκη του Αρμστεντ, η ΑΕΚ βρίσκει εξαιρετική ποιότητα και ισορροπία και στην περιφέρεια.
Πλέον στις θέσεις 1 και 2 παρατηρείται μεγάλος συναγωνισμός και εξαιρετική ποιότητα. Η ΑΕΚ διαθέτει στις θέσεις αυτές τους Αρμστεντ, Γουόρεν, Κάρτερ, Κατσίβελη, Καλαμπόκη, Παπαντωνίου, Σκραμπ. Οσοι βλέπουν τον Καναδό τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις μάλιστα, στοιχηματίζουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπει στο παιχνίδι από τον Σάκοτα. Παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που μπορούν να συνδυάζονται και να δημιουργούν δίδυμα που θα κάνουν τη διαφορά.
Πέραν της απόκτησης του Αρμστεντ, για την ΑΕΚ «κλειδί» υπήρξε η αποθεραπεία και η πλήρης ενσωμάτωση των Κάρτερ και Κατσίβελη. Για τον Αμερικανό, έτσι και αλλιώς δεν υπήρχαν μεγάλα ερωτηματικά. Παίκτης γνωστός για την ποιότητα του, που μπορεί να δώσει πόντους και σούπερ άμυνες. Οσον αφορά τον Κατσίβελη, είναι φανερό πως με τον ενθουσιασμό και το πάθος του, μπορεί να δίνει στην ΑΕΚ στοιχεία χρήσιμα στο παιχνίδι της και δεν είναι τυχαίο πως ο Σάκοτα τον χρησιμοποιεί συνεχώς ως βασικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X