Νέα ποινική δίωξη στον Μαρινάκη

Ολυμπιακός κατά ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ασκήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη νέα ποινική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργο Λαϊνη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για εξύβριση και ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη σχετικά με το επεισόδιο που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο στο Δ.Σ. της Super League με την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ποινική δίωξη ασκήθηκε και στο συνοδό του προέδρου του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην κατάθεσή του ανάφερε πως επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο του Τριφυλλιού διότι: «τον κ.Μαρινάκη τον έχω σαν Θεό, έπρεπε να τον προστατέψω».

Προχωράει της εγκληματικής

Ο Γιώργος Ανδρεάδης ολοκλήρωσε την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση, με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς να παραδίδει μέχρι το τέλος του μήνα το φάκελο με τα στοιχεία της δικογραφίας Κορέα, τις μαρτυρίες και τις απολογίες των κατηγορουμένων στην Εισαγγελία Εφετών. Στη συνέχεια θα οριστεί εισαγγελέας που θα κάνει την τελική πρόταση στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, το οποίο θα κρίνει αν οι κατηγορούμενοι ή κάποιοι από αυτούς παραπεμφθούν σε δίκη.

Τα οκτώ πρόσωπα της «Πυραμίδας»

Την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε η εισαγγελική έρευνα για την οικονομική πυραμίδα στην ελληνική διαιτησία, με την υπόθεση να αποκαλύπτεται ύστερα από τις ηχογραφημένες συνομιλίες του πρώην αρχιδιαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου. Ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται υπόμνημα που κατονομάζει 8 πρόσωπα του χώρου, τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν. Ο εισαγγελέας ερευνά το αδίκημα της εκβίασης στις προαγωγές των διαιτητών.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X