Χέρστον: «Εμείς την... άμυνα μας με την Κράσνι»

Χέρστον: «Εμείς την... άμυνα μας με την Κράσνι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε στο Eurohoops για τον Μαυροκεφαλίδη που τον κάνει… χαρούμενο συμπαίκτη, το ματς με την Κράσνι αλλά και το πρωτάθλημα που ζητούσαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν έκανε κάποια “διαστημική” εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα, όπως μας έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια είχε περάσει… απαρατήρητος μέχρι η ομάδα της Πάτρας να μειώσει στον πόντο (72-71). Τελικά, σημείωσε τους 7 από τους 12 τελευταίους πόντους της “Ένωσης”. “Ο Λουκάς είναι ένας ξεχωριστός παίκτης” σχολίασε ο Μαλίκ Χέρστον στο Eurohoops, για να συμπληρώσει: “διανύει μια απίστευτη σεζόν. Σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια και χαίρομαι που παίζουμε μαζί”.

Κι ο Αμερικανός φόργουορντ, πάντως, δείχνει με τη σειρά του να βρίσκει τα πατήματα του και θυμίζει τον Χέρστον της περσινής ΑΕΚ, συμβάλλοντας στο “6 στα 6” στη Basket League. “Κερδίσαμε μια καλή ομάδα που σούταρε καλά κι έπαιξε αποτελεσματικά στην επίθεση. Πρέπει, όμως, να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλύτερα” σχολίασε αρχικά για να συνεχίσει αναφερόμενος στις εμφανίσεις της ομάδας: “Έχουμε καταφέρει να πάρουμε ορισμένες καλές νίκες αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Έχουμε δείξει πρόοδο αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στη… βελτίωση μας”

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα οι φίλοι ΑΕΚ ζητούσαν το πρωτάθλημα… Ο Χέρστον αφού χαμογέλασε, σχολίασε: “Είναι Νοέμβριος και δεν μπορείς να μιλήσεις για πρωτάθλημα ή κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό που μπορούμε να μιλήσουμε είναι η διάθεση να συνεχίσουμε να παίζουμε καλύτερα ώστε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε θέση να είμαστε ανταγωνιστικοί”

“Προσωπική υπόθεση” κόντρα στην Κράσνι

Η ΑΕΚ δίνει την Τετάρτη ένα καθοριστικό παιχνίδι στο Eurocup κόντρα στην Κράσνι, με τον Χέρστον να υπογραμμίζει ότι: “Στην Ευρώπη κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει, οποιαδήποτε αγωνιστική, συνεπώς πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας στα pick n roll και γενικά την εικόνα μας για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε”

Το γεγονός ότι η Κράσνι έχει μόλις μια νίκη, αυτή στο ΟΑΚΑ, δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον φόργουορντ της ΑΕΚ, ο οποίος επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρα. Το μεγάλο μας κίνητρο είναι να βρεθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup”, ενώ για τη φυγή του Μίτσελ (σ.σ. ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ), είπε: “Εξακολουθούν να έχουν πολύ καλούς παίκτες. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα που θα μας κοντράρει”

Καταλήγοντας, ο Χέρστον εξέφρασε την άποψη ότι ο αγώνας στη Ρωσία είναι… προσωπική υπόθεση για την ΑΕΚ. “Το πιο σημαντικό είναι στο να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι στην άμυνα και στον τρόπο που παίζουμε μαζί στην επίθεση. Ξέρω ότι γι’ αυτούς είναι ένας κρίσιμος αγώνας αλλά για εμάς από εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι η δική μας εμφάνιση, ανεξάρτητα τον αντίπαλο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: eurohoops

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X