Μέχρι την Παρασκευή δίνει η ΚΑΕ διαρκείας σε ανέργους

Κόσμος από τα (ωραία) παλιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εδώ και καιρό αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια Διαρκείας για ανέργους.

Η ΚΑΕ ενημερώνει , ότι η διάθεσή τους συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Αυτό σημαίνει, ότι ο χρόνος τελειώνει, συνεπώς όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν για την αγορά εισιτηρίων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου για τους εντός έδρας της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια Διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος VIP – αριστερά προς την Αίθουσα Τύπου – θα υπάρχει σήμανση) από τις 11:00 έως τις 17:00.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή του εισιτηρίου: Κάρτα ανέργων, που να είναι σε ισχύ , ή επίσημη βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ. Απαραίτητα το ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6896793.  Οι κάτοχοι των παραπάνω εισιτηρίων θα καταλάβουν θέση στη Θύρα 116 του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X