Κοσμά: «Μπορούσαμε τη νίκη με ΠΑΟ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο κλειστό της Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, αντέδρασε έφερε το παιχνίδι στα ίσια ωστόσο γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα της με το ίδιο σκορ, αυτή την φορά 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Με έναν υποδειγματικό κόσμο στο πλευρό της, η «Ένωση» λίγο έλλειψε να κάνει την ολική ανατροπή όμως η προσπάθεια έμεινε στη μέση. Η Σοφία Κοσμά ήταν μια από τις αθλήτριες που ξεχώρισε για την ΑΕΚ και με την αγωνιστική της παρουσία συνέβαλλε για να μπορέσει η ομάδα να πάρει έστω έναν βαθμό από το συγκεκριμένο ματς.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στη σελίδα μας για το παιχνίδι αυτό αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας:

-Σοφία χρόνια πολλά! 5ο τάι μπρέικ στη σειρά, πολύ σασπένς αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα. Ένα σχόλιο.
Ευχαριστώ πολύ. Είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα γιατί είμαστε κατά 95% καινούργια ομάδα και σίγουρα μας λείπει ομοιογένεια. Νομίζω ότι ο χρόνος δουλεύει για μας και με υπομονή και δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε.

-Τι κρατάς από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό;
Είναι σημαντικό το ότι δεν τα παρατήσαμε μετά το 2-0 και η ομάδα έδειξε μαχητικότητα, χαρακτήρα και πίστη. Πιστεύω ότι αν είχαμε αποφύγει κάποια ατομικά λάθη θα μπορούσαμε να είμαστε μέχρι το τέλος ανταγωνιστικοί και γιατί όχι και οι νικήτριες.

-Μια δύσκολη εβδομάδα για σένα αλλά πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα
Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμένα λόγω της ίωσης που με ταλαιπώρησε αρκετά. Συμμετείχα μόνο στην προπόνηση του Σαββάτου αλλά σε τέτοια παιχνίδια ξεχνάς και ξεπερνάς τα προβλήματα.

-Πως έζησε την ατμόσφαιρα του κόσμου;
Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να έχουμε τους φιλάθλους που συνήθως έχουμε σαν ομάδα λόγω του γηπέδου και των περιορισμών που υπήρχαν. Παρόλα αυτά όσοι ήρθαν πραγματικά ήταν συγκλονιστικοί, ειδικά στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, εκεί δηλαδή που το χρειαζόμασταν πολύ μας βοήθησαν σημαντικά.

-Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Πανναξιακό
Ο στόχος μας όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι αντάξια των δυνατοτήτων που έχουμε σαν ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X