Καθοριστικός στην Ευρώπη

Σάκοτα: «Το ματς με την Χάποελ ορίζει την πορεία μας στον όμιλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Σάκοτα είναι από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά ως τώρα με μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα στις αρχές Οκτωβρίου και βαριά ίωση στο τέλος του ίδιου μήνα! Όντως δεν ήταν το ξεκίνημα που θα ήθελε στη σεζόν ο αρχηγός της ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος έχει καταφέρει παρά τα προβλήματα να κάνει αισθητή την παρουσία του κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι ειδική περίπτωση ο Ντούσαν. Βλέπει τον κόσμο από τα 2.10 αλλά πολλοί θα ζήλευαν το σουτ που διαθέτει. Είναι ένα σπέσιαλ “όπλο” για την ΑΕΚ και σίγουρα είναι ο πιο εύστοχος (τόσο) ψηλός από απόσταση στην Ευρώπη. Στους αγώνες του Eurocup πήρε μεγάλα σουτ και βοήθησε πολύ ως τώρα, δείγμα πως είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα τον χρειάζεται. 16 πόντοι με τη Νεπτούνας (4/8 τρίποντα), 15 με τη Χάποελ (επίσης 4/8), 20 στην ήττα από τη Γαλατά (5/11).

Στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ανάλογη αποτελεσματικότητα, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει τα ποσοστά του και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του στα γνώριμα επίπεδα. Προς το παρόν ο Σάκοτα ετοιμάζεται για την σημαντική αναμέτρηση με την Κράσνι, με στόχο να βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει στη 2η διαδοχική νίκη εκτός έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X