Στο επίκεντρο η "τριάδα"

Έζησαν τον τρόμο από κοντά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αξιοποίησαν αυτό το τριήμερο ρεπό προκειμένου να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν, να περάσουν ώρες με τους δικούς τους ανθρώπους και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Κάπως έτσι το είχαν φανταστεί και ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο Θέσαρ Άρθο και ο Ροντρίγκο Γκάλο και μάλιστα σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον όπως του Παρισιού. Όμως τους βγήκε πολύ στραβά, διότι βρέθηκαν στην καρδιά του τρόμου. Και οι τρεις αναμενόταν να επιστρέψουν χθες το βράδυ στην Αθήνα. Σήμερα όμως στα Σπάτα προφανώς θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα.

Αφενός διότι όλοι οι συμπαίκτες τους θα θελήσουν να μάθουν από πρώτο χέρι και κυρίως από αυτόπτες μάρτυρες, τι έγινε στην Πόλη που βρίσκεται στο επίκεντρο όλου του πλανήτη. Και αφετέρου διότι ο Πογιέτ θέλει να διαπιστώσει πόσο επηρεασμένοι είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές του, απ’ αυτό που έζησαν. Διότι μπορεί να στάθηκαν τυχεροί και να ήταν μακριά από τα τρομοκρατικά κτυπήματα και ως εκ τούτου ασφαλείς, όμως όλο αυτό που έγινε επί της ουσίας το έζησαν. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρθο έγραψε για την χειρότερη νύχτα της ζωής του. Επομένως είναι δεδομένο πως θα είναι επηρεασμένοι απ’ όλο αυτό. Και η ειρωνεία είναι πως ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πογιέτ έδωσε τριήμερο ρεπό, ήταν για να μπορέσουν οι παίκτες του να καθαρίσουν το μυαλό τους και να αποφορτιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X