Τελειώνει με τον Ανοσίκε, φουλ για δύο κινήσεις

Μένουν μόνο μέχρι να φύγουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δυναμικό της ΑΕΚ παραμένει ακόμα ο Ανοσίκε. Αν και είναι ξεκάθαρο προς όλους – και προς τον ίδιο βέβαια – πως ο Αμερικανός δεν ταιριάζει στα θέλω της Ενωσης και δεν ικανοποιεί με την παρουσία του, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τη διακοπή της συνεργασίας. Ωστόσο, πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα. Συγκεκριμένα, ομάδα από το Ισραήλ ενδιαφέρεται για τον Ανοσίκε και προσφέρει μάλιστα υψηλό συμβόλαιο.
Η απελευθέρωση μία θέση Αμερικανού με την αποχώρηση του Ανοσίκε, ανοίγει για την ΑΕΚ τον δρόμο για να προχωρήσει τις επόμενες κινήσεις της. Όπως ενημερωθήκατε, η Ενωση έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει σε διπλή κίνηση ενίσχυσης στην περιφέρεια. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας πλέι μέικερ ώστε να ενισχύσει τη θέση όπου ο Γουόρεν είναι σχεδόν μόνος, ενώ ζητείται και παίκτης με καλό περιφερειακό σουτ, ώστε να δίνει λύσεις από μακριά.
Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μη βιαστούν για τις τελικές επιλογές τους. Η υπόθεση Ανοσίκε άφησε τραύματα στην Ενωση, που φορτώθηκε με έναν παίκτη που αποδείχθηκε πως δεν κάνει και τώρα δυσκολεύεται να αποδεσμευθεί από την παρουσία του. Με δεδομένο μάλιστα πως η θέση του πλέι μέικερ είναι ακόμα πιο νευραλγική, στην ΑΕΚ κοιτούν με προσοχή κάθε επιλογή, ώστε να πάρουν έναν παίκτη που θα δώσει οργάνωση και ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X