«Κλειδώνει» η διπλή ενίσχυση στην περιφέρεια

«Κλειδώνει» η διπλή ενίσχυση στην περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή έδειξε πως η ΑΕΚ δεν σταματά να κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ της. Να ψάχνει παίκτες ποιοτικούς, που θα μπορούν να φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα» και να την ενισχύσουν πραγματικά. Το enwsi.gr μπήκε στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων και σας παρουσιάζει τις σκέψεις για τις μεταγραφές, όπου φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η διπλή ενίσχυση στην περιφέρεια.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν – απόλυτα δικαιολογημένα – πως υπάρχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο στην ομάδα, αλλά χρειάζεται κάποιον παίκτη που θα αξιοποιεί παίκτες όπως ο Λουκάς, ο Χέρστον και οι υπόλοιποι. Θα μοιράζει ασίστ, θα δίνει ηρεμία και οργάνωση στο παιχνίδι. Αυτός δεν είναι ο Γουόρεν, αλλά δεν υπάρχουν και σπουδαίοι ελεύθεροι πλέι μέικερ στην αγορά.
Επίσης, στην ΑΕΚ θέλουν κάποιον παίκτη που θα παίζει στις θέσεις 2-3 και θα δώσει στην ομάδα αξιόπιστο περιφερειακό σουτ. Είναι φανερό, πως η ΑΕΚ δυσκολεύεται αρκετά από την περιφέρεια και πολλές φορές, οι πιο καλοί σουτέρ της αναδεικνύονται οι ψηλοί. Με δεδομένο πως οι άμυνες είναι συνήθως προσαρμογής σε Λουκά και Μαλίκ, στην Ενωση θέλουν έναν παίκτη που θα πυροβολεί από μακριά και εκεί φαίνεται πως έχουν κάτι στο μυαλό τους από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X