Συνάντηση με τον Πογιέτ για μεταγραφική ενίσχυση

Ηρθες και επέστρεψαν τα χαμόγελα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική αναζήτηση στην ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου έχει ήδη αρχίσει. Όχι τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Γκουστάβο Πογιέτ έδωσαν τα χέρια στο Βελιγράδι, συζήτησαν το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πιο ισχυρή στο β’ μισό του πρωταθλήματος και στους αγώνες κυπέλλου.

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα που έχουν προταθεί στην Ένωση και φαίνεται ότι αρέσουν στους υπεύθυνους της ομάδας, χωρίς όμως να είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι για να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό. Τόσο ο Αλεξάντερ Σέντερλουντ της Ρόζεμποργκ, όσο και ο Ιμπραήμα Τουρέ με τον …καλοκαιρινό γνώριμο Κάιλ Λάφερτι είναι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά έχουν τις δυσκολίες τους.  Η κάθε μια τις δικές της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα κριθούν από τις συναντήσεις που θα έχουν τις επόμενες μέρες ο Γκουστάβο Πογιέτ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβις και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκεί που θα τεθούν επί τάπητος όλες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μας απασχολήσουν μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά και ειδικά οι θέσεις στις οποίες θα κινηθεί η ΑΕΚ ώστε να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X