Ο αναγκαίος πλουραλισμός

Ο αναγκαίος πλουραλισμός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα ήταν δύσκολος από την αρχή ως το τέλος. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα είχαν σημαντική απώλεια ενέργειας από τον αγώνα με τη Νεπτούνας και την επιστροφή τα ξημερώματα. Ο προπονητής υποχρεώθηκε να κρατήσει αρκετά στον πάγκο τον Χέρστον (έπαιξε 21 λεπτά), τον Γουόρεν (24, μετά από καιρό κάτω από 33-34), τον Κάρτερ (18) και ήταν λογικό η ομάδα να παρουσιάσει αστάθεια απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Παρά τις αντιξοότητες λοιπόν, η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη γιατί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα είχε πλουραλισμό στην επίθεση και βρήκε λύσεις τις στιγμές που ήταν αναγκαίο. Όσοι χρησιμοποιήθηκαν σκόραραν, ενώ επτά παίκτες πέτυχαν τουλάχιστον 7 πόντους.

Στην κακή επιθετικά μέρα του Σάκοτα (2π. με 0/4 τρίποντα), ο Καλαμπόκης ήταν εκεί και πέτυχε 12. Ο Κάρτερ παρότι χρησιμοποιήθηκε λίγο πρόσθεσε 11. Ο Χέρστον με 4/5 σουτ και 4/5 βολές σταμάτησε στους 12. Ο Κατσίβελης είχε 8 πόντους, ο Παπαντωνίου που έδωσε “ανάσες” στον καταπονημένο Γουόρεν κέρδιζε φάουλ και σημείωσε 8/8 βολές, ενώ ο Μιλόσεβιτς πέτυχε 7 πόντους σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή είναι η έννοια της ομάδας. Όταν κάποιος μένει… πίσω, να υπάρχει κάποιος που θα βγει μπροστά. Η ΑΕΚ το φτιάχνει αυτό, παιχνίδι με το παιχνίδι και είναι αναγκαίο συστατικό για μια ομάδα με τόσο πιεσμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X