Φάκελος "Μπουονανότε"

Φάκελος "Μπουονανότε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σειρά από ζητήματα καλείται να διαχειριστεί ο Γκας Πογιέτ, προκειμένου να δώσει το δικό του στίγμα στην ΑΕΚ. Ένα από τα πρωτεύοντα αφορά την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Πογιέτ και στα δυο πρώτα παιχνίδια του, ως προπονητής της ΑΕΚ, άφησε στον πάγκο τον Αργεντινό. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν τον υπολογίζει στο πλάνο του. Επί της ουσίας συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Από τους βασικούς λόγους που ο Πογιέτ ψάχνεται ως προς την αλλαγή του συστήματος, είναι η ανάγκη αξιοποίησης του Μπουονανότε.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει τις δυνατότητες του Αργεντινού. Επίσης έχει μιλήσει περισσότερες από μια φορές, σε τετ α τετ μαζί του. Και προφανώς ο Πογιέτ σ’ αυτές τις συζητήσεις με τον Μπουονανότε αφενός έχει μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή τις απαιτήσεις που έχει, αφετέρου έχει λάβει από τον παίκτη τα (όποια) παράπονα. Το πιο σημαντικό στο φιλικό με την Κ20, δεν ήταν το γκολ και οι ασιστ που έδωσε ο Μπουονανότε. Ήταν η διάθεση που έδειξε στο γήπεδο. Από την άλλη μεριά, ο Πογιέτ δεν είναι ακόμα βέβαιος πως η θέση που έπαιξε στο φιλικό, δηλαδή έναν πιο ελεύθερο ρόλο αλλά ως εξτρέμ, μπορεί να ταιριάξει στον Αργεντινό.

Είναι δεδομένο πως από την Δευτέρα που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις, ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ θα συνεχίσει να “ψάχνεται” με τον τρόπο που θα μπορέσει να αξιοποιήσει τον Μπουονανότε. Τόσο για την θέση στην οποία μπορεί να αποδώσει καλύτερα, όσο και για τις δουλειές που πρέπει να κάνει στο γήπεδο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X