Η…σπίθα του κόσμου

Η…σπίθα του κόσμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλή κουβέντα έχει γίνει μέχρι τώρα για την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στα παιχνίδια της μπασκετικής ομάδας. Κάποιοι ακόμα δεν έχουν πειστεί, περισσότεροι έχουν…ξεμάθει από το μπάσκετ, το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να φανεί μισογεμάτο και να γίνει έδρα. Αλλά αυτή η ομάδα χρειάζεται τη…σπίθα του κόσμου. Στις ισορροπίες του μπάσκετ, με τις μικρές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων, ο κόσμος μπορεί να γίνει εκείνος που θα εκτινάξει την ΑΕΚ και θα την κρατά σταθερά στην κορυφή.
Αυτό που έγινε την Τετάρτη στην Κλαϊπέντα, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανάγκης που έχει η «Βασίλισσα», όπως και κάθε ομάδα, από τον κόσμο της. Οι 200 οπαδοί της ΑΕΚ που έφτασαν μέχρι τη Λιθουανία, κατάφεραν με τις φωνές και το πάθος τους να υπερνικήσουν τους 6.000 φίλους των γηπεδούχων και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. Γι’ αυτό και όλο το τμήμα πήγε στο τέλος και τους απένειμε τα εύσημα, ενώ ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του Σάκοτα.
Ο Αγγελόπουλος δείχνει υπομονή και αντιλαμβάνεται πως η ζημιά που υπέστη η ΑΕΚ με την απαξίωση των περασμένων ετών δεν κλείνει από τη μία μέρα στην άλλη. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως η ενασχόληση του με το μπάσκετ έγινε για να κάνει περήφανο τον κόσμο. Εάν ο κόσμος δείχνει με την αποχή του πως δεν ενδιαφέρεται, τότε η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Αλλά ματς όπως το αυριανό με τον Απόλλωνα Πάτρας, σε Σαββατοκύριακο δίχως ποδόσφαιρο, είναι ιδανικά για δυναμική παρουσία στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X