«Θηρίο» ο Λουκάς

Ξαναγράφει την ιστορία ο Λουκάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι έχετε ακούσει ιστορίες για τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη και άλλους σημαντικούς παίκτες. Για εκείνους που είναι ηγέτες στις ομάδες τους και βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα, όποτε υπάρχει ανάγκη. Για την ΑΕΚ, ο ηγέτης λέγεται Λουκάς και το όνομα του ήδη συζητιέται ανάμεσα σε όλους τους Ενωσίτες κάθε ηλικίας. Ο φοβερός και τρομερός, Μαυροκεφαλίδης, που συνεχίζει να γράφει ιστορία.
Ο τίτλος του MVP στο προχθεσινό παιχνίδι φαντάζει ελάχιστος μπροστά σε όσα έχει πετύχει. Τα επιτεύγματα των τελευταίων αγώνων μάλιστα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που γίνονται με τον Λουκά τραυματία. Ισως κάποιοι να έχουν λησμονήσει – αφού κάνει και όργια μέσα στο γήπεδο – πως ο Μαυροκεφαλίδης τραυματίστηκε πριν από μια εβδομάδα στο δάχτυλο.
Ωστόσο, ήταν τέτοιες οι ανάγκες της ΑΕΚ που ούτε καν σκέφτηκε να τεθεί εκτός μάχης. Ο Σάκοτα ήθελε να τον ξεκουράσει απέναντι στην Καβάλα, αλλά δεν το επέτρεψε ο αγώνας. Αν δοθεί αύριο η ευκαιρία, θα το πράξει με την Πάτρα. Αλλωστε, πλέον θα έχει δύο σημαντικές μονάδες ενίσχυσης σε σχέση με το τελευταίο ματς, τους Μαυροειδή και Μιλόσεβιτς, που αλλάζουν τα δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X