Πρώτες αναζητήσεις, στη λίστα ο Τουρέ

Πρώτες αναζητήσεις, στη λίστα ο Τουρέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ξεκάθαρο πως στην ΑΕΚ αναμένουν την αξιολόγηση του ρόστερ από τον Γκουστάβο Πογιέτ και τις εισηγήσεις του, ώστε να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά. Αλλά είναι σαφές από την άλλη, πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συλλέγει προτάσεις και ψάχνει ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν ενόψει Ιανουαρίου. Η Ενωση φαίνεται πως θα κινηθεί για σέντερ φορ, εξτρέμ και πιθανότατα στόπερ και ο «Μίλο» ψάχνει λύσεις.
Για την επίθεση οι λύσεις δεν λείπουν. Όπως είναι ο Ιμπραϊμα Τουρέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη διετή παρουσία του στη Μονακό, όταν οι Μονεγάσκοι έπαιζαν στη Β’ Εθνική. Μετά τις σημαντικές μεταγραφές που έγιναν, ζήτησε μεταγραφή και πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ. Η διοίκηση της Μονακό είχε συμφωνήσει με την Αλ Νασρ στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 29χρονου επιθετικού.
Με την Αλ Νασρ ο Τουρέ έκανε εντυπωσιακές σεζόν και οδήγησε την ομάδα του πολύ ψηλά στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι ελεύθερος και η περίπτωση του δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΑΕΚ. Είναι φορ περιοχής, με έφεση στο σκοράρισμα και καλές κινήσεις με τη μπάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X