Αξιολόγηση ρόστερ με το βλέμμα στις μεταγραφές

Τρέλανε τους όλους προπονητάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αξιολόγηση του ρόστερ της ΑΕΚ έχει αρχίσει από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος θέλει τόσο μέσω των προπονήσεων, όσο και απ’ τους αγώνες (φιλικούς και επίσημους) που θα ακολουθήσουν ως το φινάλε του α’ γύρου να βγάλει όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις ανάγκες του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής της Ένωσης θα ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή με την έναρξη του β’ γύρου στο πρωτάθλημα, αλλά και στις μάχες του κυπέλλου.

Για τον λόγο αυτό ναι μεν αξιολογεί το ρόστερ ώστε να έχει την καλύτερη άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά το βλέμμα του είναι ήδη στραμμένο στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αυτό που επιθυμεί ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες του ρόστερ να του αποδείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα, έτσι ώστε να πάρει απ’ αυτούς ό, τι περισσότερο μπορούν να δώσουν αγωνιστικά. Να μείνουν όσοι μπορούν να προσφέρουν και με την κατάλληλη μεταγραφική ενίσχυση, το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ να βελτιωθεί αισθητά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X