Τα παιδία παίζει αλλά με... ιδρώτα

Τα παιδία παίζει αλλά με... ιδρώτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γκας Πογιέτ είχε δώσει σαφή δείγματα της φιλοσοφίας του, πάνω στον τρόπο δουλειάς. Όποιο κομμάτι και αν δουλεύει, ακόμα και αυτό της φυσικής κατάστασης, θέλει να βάζει μέσα την μπάλα. Μόνο την μπάλα αλλά και να κινεί το ενδιαφέρον των παικτών και να “ξυπνάει” το ένστικτο του ανταγωνισμού που όλοι έχουν. Ακριβώς ότι έκανε και σήμερα στα Σπάτα. Η προπόνηση επί της ουσίας αφορούσε την φυσική κατάσταση. Και ήταν ζόρικη με ιδρώτα. Όμως ο Πογιέτ την έκανε να μοιάζει σαν παιχνίδι και γι αυτό και έπεσε και πολύ γέλιο, ενώ οι παίκτες το απόλαυσαν.

Όλες οι ασκήσεις είχαν μπάλα και αφορούσαν και δεξιοτεχνία. Ήταν ένα είδος στίβου μάχης, αλλά μόνο με ασκήσεις που είχαν μπάλα. Όπως για παράδειγμα ένα σουτ από συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου, που έπρεπε να κτυπήσει στο δοκάρι. Και οι παίκτες το έκαναν μέχρι να το πετύχουν. Δούλεψαν σκληρά οι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά επειδή ακριβώς έμοιαζε σαν παιχνίδι, το απόλαυσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X