"Όλοι ενωμένοι για το καλό της ΑΕΚ"

Ο Θωμάς Μαύρος στο enwsi.gr: «Θέλω να έχουμε δήμαρχο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στην “Ωρα για Σπορ” για το ματς με τον Αστέρα, την αποβολή του Βάργκας, αλλά περισσότερο στάθηκε στις… έριδες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αρχίσουν εις βάρος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Όπως και σε κάθε ματς έτσι και προχθές ήσασταν στο γήπεδο. Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη γνώμη σας για την απόδοση της ομάδας;

«Νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή Βάργκας. Αυτή η κίνηση καθόρισε την πορεία του παιχνιδιού καθώς η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του Πογέτ και των παικτών του».

-Ο Ρόναλντ Βάργκας άφησε την ομάδα με δέκα σε ένα κομβικό σημείο. Πως κρίνετε την ενέργειά του;

«Ήταν μία απαράδεκτη ενέργεια. Τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να γίνονται απ’ οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Πολύ περισσότερο από παίκτες μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι ΑΕΚ. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο».

-Πιστεύετε ότι θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις;

«Νομίζω ότι θα πρέπει κάτι να γίνει. Σίγουρα είναι θέμα της διοίκησης της ΑΕΚ και νομίζω ότι όντως κάτι θα γίνει. Αυτά τα φαινόμενα δεν πρέπει να εμφανιστούν ξανά στο μέλλον».

-Εντοπίζετε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι; 

«Τα πράγματα δεν «έκατσαν» καθόλου καλά στην ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν. Με δεδομένο άλλωστε πως ο Τζιμπούρ έμεινε εκτός από πολύ νωρίς και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει χάσει νομίζω 8 ή 9 αγωνιστικές, είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα στο οποίο έμεινε εκτός. Τώρα διαβάζω ότι ο Τζιμπούρ θα επιστρέψει. Νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ».

-Τα μεταγραφικά είναι το επόμενο θέμα που θα απασχολήσει τους φίλους της ομάδας…

«Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει προπονητής και νομίζω πως είναι ικανός. Για να βγάλουμε όμως ακριβή συμπεράσματα θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο, ώστε να δουλέψει με την ομάδα και να εντοπίσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν σ’ αυτή. Από εκεί και πέρα ότι βρει νομίζω πως η ΑΕΚ θα το λύσει. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κάνει κινήσεις. Όλες οι μεγάλες ομάδες κοιτούν την ενίσχυσή τους σε βάθος χρόνου».

-Η εκτίμησή σας για το πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ, ξεκίνησε σχετικά καλά, όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη…

«Όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σίγουροι. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πάει καλά. Εντέλει θα εντοπιστούν οι αδυναμίες αλλά εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και είναι αυτό στο οποίο θα ήθελα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα. Εάν αρχίσουν οι έριδες τότε είναι προδιαγεγραμμένη η αποτυχία της ομάδας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να δούμε την ΑΕΚ να μεγαλουργεί ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X