Ο Αγγελόπουλος έριξε «τάπα» σε Εστουντιάντες για Μαυροειδή

Ο Μαυροειδής στα γραφεία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήθελε ψηλό. Μετά την λάθος εκτίμηση με τον Ορτον, έγινε το ακόμη μεγαλύτερο λάθος με τον Ανοσίκε. Ετσι, η ΑΕΚ αναγκάζεται να κάνει εκ νέου μεταγραφή σέντερ πριν φτάσουμε στα μέσα Νοεμβρίου.

Ετσι, ο Δημήτρης Μαυροειδής φορά πια τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ. Η Ενωση στα τέλη του Οκτωβρίου έκανε την αποφασιστική κίνηση για να πάρει τον 30χρονο σέντερ και να τον προσθέσει δίπλα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου με στόχο μετά το ματς με την Καβάλα να γίνει συμφωνία.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε στα χέρια του τα «θέλω» του Μαυροειδή όμως την Κυριακή «έσκασε» η πρόταση της Εστουντιάντες που ήθελε ενίσχυση μετά το κακό ξεκίνημα στην Ισπανία (1-4) και την 15η θέση (σε 18 ομάδες).

Η Εστουντιάντες έκανε καλή πρόταση στον Μαυροειδή, αλλά εκεί… επενέβη ο Αγγελόπουλος. Και τελικά έφερε στην ΑΕΚ τον έμπειρο ψηλό με συμβόλαιο που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 150.000 ευρώ για 10 μήνες! Την στιγμή που το κασέ του Μαυροειδή το καλοκαίρι έφτανε περίπου 120.000! Και τώρα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ αναγκάστηκε να τον πληρώσει περισσότερα χρήματα για λιγότερους μήνες.

Και έτσι ο Αγγελόπουλος «χτύπησε» στο… αδύνατο σημείο του συμβολαίου του Μαυροειδή με την Κηφισιά που ανέφερε ότι αν ερχόταν μεγάλη πρόταση θα μπορούσε να φύγει. Ήρθε, και τελικά έφυγε για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε στα χέρια του το ενδιαφέρον και από την Εφές Πίλσεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X