Κινήσεις για δύο προσθήκες στην περιφέρεια

Τα 14άρια, το 11άρι, το 26άρι, η 1η
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή για την ΑΕΚ δεν έχει μόνο τεράστια αγωνιστική σημασία, αλλά απελευθερώνει τους «κιτρινόμαυρους» και για τις υπόλοιπες επιλογές ενίσχυσης. Μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία για τη λύση της συνεργασίας με τον Ανοσίκε – απομένουν λεπτομέρειες για την επίτευξη συμφωνίας στο ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο Αμερικανός – η Ενωση θα επιχειρήσει να κάνει ακόμα δύο κινήσεις με προσθήκες αυτήν τη φορά για την περιφέρεια.
Στην ΑΕΚ κοιτούν κάθε επιλογή, με πολλή μεγάλη προσοχή. Το θέμα του Γουόρεν παραμένει ανοιχτό. Στη «Βασίλισσα» θα ήθελαν έναν πλέι μέικερ με μεγαλύτερη ικανότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Γουόρεν ενδέχεται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να μείνει και να χρησιμοποιείται αρκετά και στη θέση «2». Βέβαια, αποτελεί ένα ζήτημα το ύψος, καθώς ο Γουόρεν δεν είναι ψηλός και αν χρησιμοποιείται ως πόιντ γκαρντ θα υπάρχει ζήτημα στην άμυνα της Ενωσης.
Πέραν του πλέι μέικερ, στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό το θέμα απόκτησης και ενός ακόμα παίκτη για τις θέσεις «2» και «3», που θα μπορεί να δώσει καλό περιφερειακό σουτ. Η υπόθεση Ντελινινκάιτις δεν έχει κλείσει, αλλά πλέον η «Βασίλισσα» έχει τη δυνατότητα ακόμα και για δύο Αμερικανούς από τη στιγμή που στη θέση του σέντερ αντικατέστησε τον Ανοσίκε με Ελληνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X