Το «Μαύρο» σούπερ δίδυμο της ΑΕΚ

Το «Μαύρο» σούπερ δίδυμο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας κατέγραφε από νωρίς, πως ο Ανοσίκε και ο διάδοχος του θα ήταν «κλειδί» για τις εξελίξεις στη μπασκετική ΑΕΚ. Και φαίνεται πως τα πάντα ξεκλειδώνονται με ιδανικό τρόπο, καθώς η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε την απόκτηση από την Κηφισιά του Δημήτρη Μαυροειδή με μεταγραφή. Ο 30χρονος σέντερ έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και να φτιάξει ένα «Μαύρο» σούπερ δίδυμο για την Ενωση, αλλά αποτελούμενο από αμιγώς Ελληνες παίκτες.
Ο Μαυροειδής είναι παίκτης με πολύ σπουδαία προσόντα. Ερχεται στην ΑΕΚ για να δώσει εμπειρία και όγκο κάτω από το καλάθι. Πέραν των ικανοτήτων που έχει στο επιθετικό κομμάτι – προσθέτοντας ακόμα μια επιλογή μέσα στη ρακέτα δίπλα στον απίστευτο Λουκά – είναι εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι. Οι δύο πύργοι της «Βασίλισσας» υπήρξαν συμπαίκτες στο Μαρούσι την περίοδο 2008-09. Εάν μάλιστα συνυπολογιστεί πως η ΑΕΚ έχει κάτω από το καλάθι επίσης παίκτες όπως οι Σάκοτα, Μιλόσεβιτς, Σαρικόπουλος, γίνεται σαφές πόσο ισχυροποιείται.
Ο 30χρονος σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από το Περιστέρι, αλλά έκανε όνομα στον Πανιώνιο και το Μαρούσι. Τον Ιούλιο του 2010 έφυγε για την Ισπανία και έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Μπιλμπάο. Επέστρεψε το 2012 για τον Ολυμπιακό και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2013. Με την Κηφισιά έκανε φοβερή σεζόν πέρυσι και το καλοκαίρι απασχόλησε την Εφές Πίλσεν του Ιβκοβιτς, ομάδες της Ιταλίας και την ΑΕΚ, αλλά έμεινε – για λίγο όπως αποδείχθηκε – στα βόρεια προάστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X