«Κλειδί» για όλα ο Ανοσίκε

«Κλειδί» για όλα ο Ανοσίκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη «χρυσή τομή» για τη λύση της συνεργασίας με τον Ανοσίκε αναζητούν στην ΑΕΚ. Εδώ και μέρες, οι εκπρόσωποι της Ενωσης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ του Αμερικανού, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Ανοσίκε απογοήτευσε, δεν μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες και αποδείχθηκε βιαστική και λανθασμένη επιλογή. Αλλά παράλληλα, είναι και το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τις εξελίξεις.
Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, στην ΑΕΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο NBDL, από όπου πιθανότατα θα προκύψει ο εκλεκτός για τη θέση του σέντερ. Υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές, αν και στο μυαλό του Σάκοτα υπάρχει και μια περίπτωση Ευρωπαίου και συγκεκριμένα ανατολικοευρωπαίου. Η συμφωνία πρέπει να κλείσει μέχρι αύριο, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του Euro cup.
Αμέσως μετά το φινάλε με τον σέντερ, θα προχωρήσουν και οι επόμενες κινήσεις. Στην ΑΕΚ ψάχνονται για ένα πλέι μέικερ που θα μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας. Οι λύσεις από την κοινοτική αγορά δεν ικανοποιούν και έτσι υπάρχει κινητικότητα για Αμερικανό. Αυτό θα σημάνει αυτόματα το φινάλε με τον Γουόρεν και θα ανοίξει την πόρτα και για την προσθήκη του Ντελινινκάιτις, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με την προσθήκη τριών παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X