Οι εβδομάδες της κρίσης του Πογιέτ

Οι εβδομάδες της κρίσης του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Γκας Πογιέτ να παρουσιάσει η ομάδα του στο εντός έδρας ντεμπούτο που έκανε στο Ολυμπιακό στάδιο. Η αποβολή του Βάργκας είναι δεδομένο ότι έκανε πολύ πιο δύσκολη την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων”, αλλά ο Ουρουγουανός τεχνικός πιστεύει ότι ακόμα και με δέκα ποδοσφαιριστές η Ένωση, αν έπαιζε όπως έπρεπε, θα μπορούσε όχι απλώς να αποφύγει την ήττα, αλλά ακόμα και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Για τον λόγο αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή στόχος του είναι να μπορέσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να βάλει τη δική του “σφραγίδα” στην ομάδα. Να αποκτήσει πλέον απόλυτη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό ώστε να είναι σε θέση να κάνει τις επιλογές που πιστεύει ανάλογα με τη δουλειά που θα έχει γίνει απ’ αυτόν και τους συνεργάτες του. Γι’ αυτό και θεωρεί τις επόμενες 15 μέρες ως τις πιο κρίσιμες για τη συνέχεια, αφού θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια μίνι προετοιμασία και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, δουλεύοντας μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X