Πογιέτ: «Την δική μου ΑΕΚ θα την δείτε μετά την διακοπή»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε στις δηλώσεις του ότι στάθηκε στις κακές αποφάσεις των παικτών του στις αντεπιθέσεις του β’ ημίχρονου, ενώ τόνισε ότι η δική του δουλειά στην ΑΕΚ θα φανεί μετά την διακοπή όπως έχει επαναλάβει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Έχω μάθει πολλά πράγματα για τους παίκτες. Μετά την αποβολή, όταν έγινε περίπλοκη η κατάσταση στο ματς η ομάδα προσαρμόστηκε σε αυτά που ζήτησα στο ημίχρονο. Αν μία από τις αντεπιθέσεις μας έβγαινε στο β’ ημίχρονο, τώρα θα μιλάγαμε διαφορετικά. Δυστυχώς συνέβη στο τελευταίο λεπτό, πονάει, αλλά μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε».

Για την ενέργεια Βάργκας τι θα κάνει και για την εικόνα στο τελευταίο 20λεπτο:

«Θα το κανονίσουμε εσωτερικά το θέμα Βάργκας. Ειδικά μετά τις 2 πρώτες αλλαγές, αν μετά ο Μάνταλος έδινε καλή πάσα στον Μπουονανότε και σκοράραμε δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση.

Που το αποδίδει και που με 11 παίκτες δεν είχε καλή απόδοση η ΑΕΚ:

«Ηδη έχω πει η δική μου ομάδα, θα την δείτε μετά την διακοπή. Το είπα και πριν το ματς και δεν το αλλάζω τώρα. Να μην δώσουμε πολλές πληροφορίες στον κάθε παίκτη, έχει ήδη αρκετές. Για να έχει χρόνο μετά σε αυτά που θα του ζητήσουμε».

Ο Τζεμπούρ ήταν έτοιμος, θεωρεί καλύτερο τον Κρισάντους;

«Ο Τζεμπούρ ήταν έτοιμος, για περίπτωση 11 εναντίον 11. Όχι για αντεπιθέσεις. Σήμερα για 90 λεπτά όχι, για 45 λεπτά όχι, αν πιέζαμε στην περιοχή θα μπορούσε για 20 λεπτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X