ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, 38 μήνες μετά... (VIDEO)

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, 38 μήνες μετά... (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν η «μαύρη» πρεμιέρα, μιας μαύρης σεζόν. Της χρονιάς που η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της έζησε την πίκρα του υποβιβασμού…

Στην πρεμιέρα εκείνης της χρονιάς τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου υποδέχθηκαν τον Αστέρα Τρίπολης. Ηταν 25 Αυγούστου 2012 και αύριο 8 Νοεμβρίου 2015, 38 μήνες μετά οι δύο ομάδες ανταμώνουν ξανά στο ίδιο γήπεδο.

Τότε η ΑΕΚ με χιλιάδες κόσμου στο πλάι της, είχε ενθουσιασμό, αλλά όχι την εμπειρία και έχασε με 0-1 χάρη στο γκολ του Αλβάρες στο 64′ .

Απο εκείνη την ομάδα που έπαιξε στην ομάδα της ΑΕΚ έχει μείνει μόνο ο Γροντής στο ρόστερ, ενώ ο Φούντας παίζει πια για τους Αρκάδες. Για την ομάδα της Τρίπολης έχει μείνει στο ρόστερ ο Κουρμπέλης και ο Σανκαρέ.

Αναλυτικά ο Αστέρας αγωνίστηκε με: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Ράγιος,Τσαμπούρης, Αλβαρεζ, Μπακασέτας (59′ Φραγκουλάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Τσίμο Ναβάρο (92′ Ντινιωτάκης), Κουρμπέλης (46′ Έγκον)

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με: Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Λαγός, Γροντής (81′ Σταματής), Κουρέλλας, Φούντας (68′ Γκερέιρο), Παυλής (68′ Φουρτάδο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X