«Η ΑΕΚ έχει βρει τον δρόμο της»

«Η ΑΕΚ έχει βρει τον δρόμο της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Τζήμας συνεχάρη την ΑΕΚ για την νίκη της, τόνισε πως η Καβάλα ήταν ανταγωνιστική και παραδέχθηκε πως θέλει ενίσχυση στην περιφέρεια.

​Ο Ελληνας προπονητής ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα με τρομερή ιστορία. Έχει βρει το δρόμο της. Από την πλευρά μας ήμασταν ανταγωνιστικοί. Βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο. Η ΑΕΚ όμως μας δημιούργησε προβλήματα στα ριμπάουντ, και στο τρίτο δεκάλεπτο έγινε πιεστική, σκόραρε και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Η απουσία του Ταπούτου και του Δεμερτζή ήταν δυσαναπλήρωτες. Χρειαζόμαστε έναν πλέι μέικερ και τον Βάργκας, τον Τζόουνς να βρούνε τη φυσική του κατάσταση για να προχωρήσουμε».

«Κάνουμε τρομερή προσπάθεια, αλλά θέλει υπομονή και δουλειά. Το πρόγραμμα για μας ήταν καταδικαστικό. Με την απόκτηση ενός άσου θα πάμε καλύτερα.  Εστιάζω στην αναγκή της ομάδας να πάρει παίκτη. Ήρθαν κάποιοι που δεν έπρεπε. Υπάρχει κενό στον άσο, αν είναι κοινοτικός η ξένος θα δείξει, εγώ έχω ζητήσει την απόκτηση του εδώ και καιρό» προσέθεσε σχετικά με την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα του.
Ο Ρομπ Τζόουνς δήλωσε, από πλευράς παικτών: «Ήταν μία δύσκολη ήττα απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα από τις άλλες φορές και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X