Σάκοτα: «Θέλουμε χρόνο ακόμη, είμαστε νέα ομάδα»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Καβάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε, έκανε το 5Χ5 στην Basket League, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον καλό της εαυτό στο παρκέ. Και το βλέπει και ο Ντράγκαν Σάκοτα ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του σήμερα, παρά τη νίκη επί της Καβάλας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και στην Καβάλα, που έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Σημασία έχει η νίκη, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα από τα οποία είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε στο τέλος. Συνεχίζουμε με τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη, που είναι πολύ σημαντικό για μας» είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς.

Για τους παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο ο Σάκοτα σχολίασε «Μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο, αλλά είναι καλό ότι οι βασικοί έπαιξαν λιγότερο. Στο σημείο που το παιχνίδι μπορούσε να ξεφύγει με τα τρίποντα που δεχθήκαμε, δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο», ενώ για απόκτηση παίκτη στη θέση «5»: «Κάτι προσπαθούμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Ελπίζω για κάποιες διορθώσεις, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X